De Salon

Professioneel en kundig

Esté Skin Care is een laagdrempelige en toegankelijke salon. Wij vinden het belangrijk dat de salon een warme, maar toch ook een professionele sfeer uitstraalt, waar u zich thuis en welkom voelt.

Het spreekt voor zich dat de salon voldoet aan alle gestelde hygiëne-eisen. Esté Skin Care is in het bezit van een GGD vergunning!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. Klik hier voor de contactgegevens.

“Door goed naar jouw wensen te luisteren, komen wij samen met mijn kennis, expertise en ervaring tot het gewenste, en perfecte, resultaat.” 

Tanja Berendsen – Scheepers
Eigenaresse, PMU specialiste & Schoonheidsspecialiste

Onze specialiste

Tanja Berendsen – Scheepers
Eigenaresse, PMU specialiste & SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Tanja is sinds 1994 Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij is gespecialiseerd in Acné en Huidverbetering, Plasma en PMU. Zij heeft al eerder in andere salons gewerkt, o.a. bij Douglas, Spijkenisse, in de Lancaster en Clinique salon. Ook volgde Tanja verschillende cursussen en trainingen van verschillende cosmeticamerken. Aan ervaring en kennis ontbreekt het dus niet, waardoor zij een optimaal advies kan geven voor de verzorging van je huid.

Daarnaast is Tanja sinds 2015 gediplomeerd Permanente Make-Up Specialiste. Met haar jarenlange ervaring volgt zij met regelmaat Master Classes van Nationale en Internationale PMU-masters, om up-to-date te blijven en haarzelf te blijven ontwikkelen.

Tanja is in het bezit van het NSGP en ANBOS diploma mbt Permanente Make-Up. 

Maak een afspraak

Je kan nu zelf je afspraak inplannen, met uitzondering van Plasma behandelingen, deze worden na overleg ingepland.

Heb je een wens welke niet in het overzicht voorkomt? Neem dan even contact met ons op, op  06 – 46 25 14 84.