De Salon

Professioneel en kundig

Esté Skin Care is een laagdrempelige en toegankelijke salon. Wij vinden het belangrijk dat de salon een warme, maar toch ook een professionele sfeer uitstraalt, waar u zich thuis en welkom voelt.

Het spreekt voor zich dat de salon voldoet aan alle gestelde hygiëne-eisen. Esté Skin Care is in het bezit van een GGD vergunning!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op. Klik hier voor de contactgegevens.

U kunt voor de deur GRATIS parkeren (wel met een parkeerschijf)!

“Vanuit onze sfeervolle salon geven wij jou graag een behandeling op maat, aangepast aan jouw wensen en onze kennis. 

Tanja Berendsen – Scheepers
Eigenaresse, PMU specialiste & Schoonheidsspecialiste

Ontdek onze salon

Wij staan voor je klaar om jou je mooiste zelf te laten zijn. Wij zijn professioneel en vriendelijk en kijken er naar uit om jou van dienst te zijn!

Onze specialiste

Team Tanja
Tanja Berendsen – Scheepers
Eigenaresse, PMU specialiste & SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Tanja is sinds 1994 Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij is gespecialiseerd in Acné en Huidverbetering, Plasma en PMU. Zij heeft al eerder in andere salons gewerkt, o.a. bij Douglas, Spijkenisse, in de Lancaster en Clinique salon. Ook volgde Tanja verschillende cursussen en trainingen van verschillende cosmeticamerken. Aan ervaring en kennis ontbreekt het dus niet, waardoor zij een optimaal advies kan geven voor de verzorging van je huid.

Daarnaast is Tanja Permanente Make-Up Specialiste met jarenlange ervaringen volgt zij met regelmaat Master Classes van Nationale en Internationale PMU-masters, om up-to-date te blijven en haarzelf te blijven ontwikkelen.

Tanja is in het bezit van het NSGP en ANBOS diploma mbt Permanente Make-Up. 

Maak een afspraak

Je kan nu zelf je afspraak inplannen, met uitzondering van de Permanente Make-Up en Plasma behandelingen, deze worden na overleg ingepland. Heb je een wens welke niet in het overzicht voorkomt? Neem dan even contact met ons op, op 0181-441624.