De Salon

Knus & Gezellig

Esté Skin Care is een laagdrempelige en toegankelijke salon. Wij vinden het belangrijk dat de salon een warme, maar toch ook een professionele sfeer uitstraalt, waar u zich thuis en welkom voelt.

Het spreekt voor zich dat de salon voldoet aan alle gestelde hygiëne-eisen. Esté Skin Care is in het bezit van een GGD vergunning!

Bekijk hier alle topproducten die wij gebruiken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op. Klik hier voor de contactgegevens.

U kunt voor de deur GRATIS parkeren (wel met een parkeerschijf)!

“Vanuit onze sfeervolle salon geven wij jou graag een behandeling op maat, aangepast aan jouw wensen, jouw huidconditie en onze kennis. Met onze verschillende, hoogwaardige producten is er altijd een behandeling die past!”

Tanja Berendsen – Scheepers
Eigenaresse, Schoonheidsspecialiste en PMU specialiste

Ontdek onze salon

Wij staan voor je klaar om jou je mooiste zelf te laten zijn. Wij zijn professioneel en vriendelijk en kijken er naar uit om jou van dienst te zijn!

Onze specialisten

Team Tanja
Tanja Berendsen – Scheepers
Eigenaresse, Schoonheidsspecialiste en PMU specialiste

Tanja is sinds 1994 Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij is gespecialiseerd in Acné en Huidverbetering, Plasma en PMU. Zij heeft al eerder in andere salons gewerkt, o.a. bij Douglas, Spijkenisse, in de Lancaster en Clinique salon. Ook volgde Tanja verschillende cursussen en trainingen van verschillende cosmeticamerken. Aan ervaring en kennis ontbreekt het dus niet, waardoor zij een optimaal advies kan geven voor de verzorging van je huid.

Daarnaast is Tanja Permanente Make-Up Specialiste en volgt zij met regelmaat Master Classes van Nationale en Internationale PMU-masters, om up-to-date te blijven en haarzelf te blijven ontwikkelen.

Team Ilse
Ilse van der Velden
Allround Schoonheidsspecialiste – Visagiste – Kapster – Bruidsspecialiste

Ilse is sinds maart 2020 werkzaam bij Esté Skin Care, maar al jaren werkzaam in de Beauty Branche, als Make-Up artiest, kapster en schoonheidsspecialiste. Zij heeft een enorme passie voor alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft en is al 15 jaar werkzaam als Bruids-styliste. 

Ilse vind het heerlijk om je in de watten te leggen en is een kei in lichaamsmassages.

Team Amanda
Amanda Kruit
Allround Schoonheidsspecialiste – Visagiste

Amanda is sinds mei 2021 werkzaam bij Esté Skin Care, maar al jaren werkzaam in de Beauty Branche. Amanda heeft jaren bij Douglas in het centrum van Spijkenisse gewerkt en is al ruim 25 jaar schoonheidsspecialiste, met voorheen een eigen salon aan huis. Ervaring genoeg dus!

Amanda geeft fantastische behandelingen en is specialiste op het gebied van huidverzorgingsproducten.

Team Corine
Corine van Veen
Allround Schoonheidsspecialiste – Visagiste

Corine is sinds juni 2021 werkzaam bij Esté Skin Care en zweeft al jaren door de Beautybranche. Naast een eigen salon, heeft Corine vroeger nog gewerkt bij d’Orchidee in Spijkenisse en bij Ici Paris. Daarnaast is Corine al ruim 25 jaar schoonheidsspecialiste!

Bij Corine bent u in goede handen voor een heerlijke behandeling of huid -en of productadvies.

Maak een afspraak

Je kan nu zelf je afspraak inplannen, met uitzondering van de Permanente Make-Up en Plasma behandelingen, deze worden na overleg ingepland. Heb je een wens welke niet in het overzicht voorkomt? Neem dan even contact met ons op, op 0181-441624.

Op de pagina “afspraak maken”, vindt je onze huisregels mbt het Corona virus. Het kan wat langer duren voordat je een plekje in onze agenda vindt. Sorry hiervoor, maar we hopen dat je het begrijpt.