Microdermabrasie

5194Microdermabrasie.
DE NIEUWE METHODE MICRODERMABRASIE: DIAMOND PEELING
Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, zichtbaar te verbeteren. Door middel van een ronddraaiende diamantkristallen schijf, worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd met als gevolg dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd. Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan. De Diamond Microdermabrasie is de meest comfortabele voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd wordt, staat deze open voor een intensieve opname van werkstoffen. Daarom wordt aansluitend een masker aangebracht en/of worden hoogwaardige werkstoffen door middel van ultrasoon geluidsgolven in de huid gesluisd. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de werkstoffen nog dieper in de huid terecht kunnen komen.
WAT KUNT U VERWACHTEN VAN DIAMOND MICRODERMABRASIE?​​​​​​​

Vermindering van:
* rimpels
* acné- en oppervlakkige littekens
* verstopte poriën
* grove poriën
* pigmentstoringen en –vlekken
* donkere kringen en verslapping
* beschadiging door de zon
* droge en schilferige huid.

Verbetering van:
* algehele conditie van de huid
* egale huidskleur
* verfijning van de huidstructuur
* huidverjonging en tegengaan huidveroudering
* bloedcirculatie
* aanmaak collageen en elastine

Direct na elke behandeling is de huid iets verdund en dus extra gevoelig voor invloeden van buitenaf.

WANNEER KAN DIAMOND MICRODERMABRASIE WORDEN TOEGEPAST?

Op nagenoeg elke huid kan de Diamond Microdermabrasie worden toegepast. Er zijn echter enkele huidaandoeningen waarmee rekening moet worden gehouden, deze komen tijdens de intake aan de orde.

AANTAL BEHANDELINGEN EN TARIEVEN
Eén enkele behandeling geeft reeds zichtbare verbetering. Echter het is beter om een reeks van 4 behandelingen met tussenpozen van één tot 2 weken toe te passen.  Na een kuur kan het resultaat optimaal worden behouden door een vervolgbehandeling te nemen na 4 tot maximaal 6 weken.

Om het effect van de behandeling te ondersteunen en het maximale uit de behandeling te halen, is het van belang dat u uw huid tijdens de kuur verzorgt met aangepaste producten.

DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND!