Meso Therapie

2018-01-31-20.43.09
MESO INFUSION = MESOTHERAPIE ZONDER NAALDEN

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden o.a. vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtige werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering en huidverslapping. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.Deze behandeling is ook geschikt voor jonge mensen om de huidveroudering nog wat langer buiten de deur te houden.

De Meso Infusion techniek is bekroond met de nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Meso Infusion by Skeyndor bereiken wij zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan!

PRACHTIGE RESLUTATEN MET DE METABOLISCHE PEELINGS VAN COSMEDIX.

MESOFILLER
Meso-cosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

MESO BT-LIFT
MesoBT-lift is een meso-cosmetsche behandeling ontworpen om een langdurige ‘lifting’ aan de huid te geven en expressielijnen te verzachten.

MESOBRIGHT
Een behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke bescherming en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder, vermindert grove poriën en geeft u een gelijkmatige en stralender huid.

AANTAL BEHANDELINGEN EN TARIEVEN

Eén enkele behandeling geeft reeds zichtbare verbetering. Echter het is beter om een reeks van 3 behandelingen met tussenpozen van één tot 2 weken toe te passen. Na een kuur kan het resultaat optimaal worden behouden door een vervolgbehandeling te nemen na 4 tot maximaal 6 weken. Om het effect van de behandeling te ondersteunen en het maximale uit de behandeling te halen, is het van belang dat u uw huid tijdens de kuur verzorgt met aangepaste producten.

Deze losse mesobehandeling begint met een oppervlakkige reiniging.

De behandeling wordt afgesloten met een passende dag- of nachtverzorging.

 

 

 

WAT KUNT U ZELF DOEN?
Om de werking van de ingesluisde stoffen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, is het aan te bevelen om na de behandeling 24 uur:
– niet te sporten of een activiteit uit te oefenen die een hitte ontwikkeling geeft
– niet zonnen
– geen warm water gebruiken
– geen producten gebruiken waarin retinol of glycolzuur zit

CONTRA INDICATIES
Zwangerschap – Epilepsie – Pacemaker – Metalen platen/pinnen (in het te behandelen gebied). 

De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan. Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend.