Cryolipolyse Body-Wizard

2020-09-14 16.26.59-1
VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN

Wil jij ook graag afvallen en een slanker en strakker figuur? Heb je al van alles geprobeerd en zou het jou meer zelfvertrouwen geven als er een paar cm van af zou kunnen? Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk na elke sessie. Dit exclusieve vetbevriezings programma voor een slanker en strakker figuur bestaat uit 3 behandelingen van maar 1 uurtje met een tussenperiode van 8 a 12 weken.

WAT IS CRYOLIPOLYSE PRECIES?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! … Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. Je bent slanker, je kleding past beter, je voelt je beter en je ziet er beter uit.

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Esté Skin Care maakt gebruik van de nieuwste en beste apparatuur die in Nederland ontworpen is, de Body-wizard van MedCos Skinsolutions. Wij willen immers enkel het beste resultaat en gaan voor kwaliteit!

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een levensstijl zoals te veel eten.
Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Wij adviseren dan 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

DE CRYOLIPOLYSE BEHANDELING WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

De wetenschappelijke technologie ‘cryolipolyse’ vormt de basis van de Body-wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical Schol. Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Surgery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou eno bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.
VRIJBLIJVEND INTAKE AFSPRAAK

Tijdens een (gratis) intake gesprek maken we samen met jou een behandelplan. Hierin bespreken we welke zones behandeld zullen worden en of dit realiseerbaar is. Ook worden de kosten besproken en zullen de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met je doorgenomen worden.

Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone(s) op de huid aftekenen waarna men op de behandelstoel plaats kan nemen.

HOE VOELT HET?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd naar 42°C om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden naar -11°C. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, slapen of internetten. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

WELKE DELEN VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
Cryo-behandelingen zijn op vet op het hele lichaam toepasbaar, behalve in het gezicht. Het bevriezen van vetcellen kan bovendien alleen uitgevoerd worden op plekken op het lichaam waar u het vet voldoende kunt vastpakken. Het bevriezen van buikvet, lovehandles, bovenarmen (kipfilets) binnen- en buitenkant van de benen en de vetrolletjes bij het bh-bandje is bijvoorbeeld heel goed mogelijk.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?
Over het algemeen is men met ca. 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat (een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd worden en er meer behandelingen benodigd zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

WAT TE DOEN NA DE BEHANDELING?

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief en vereist geen hersteltijd, zodat direct weer alles gedaan kan worden.

Wel is het van belang dat je 1,5 tot 2 liter water per dag drinkt. Daarnaast adviseren het Cosbeau Slimming Serum voor thuisgebruik, om het positieve effect te ondersteunen.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?
De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

COSBEAU SLIMMING SERUM
Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!

Wij willen alleen het beste resultaat!! Daarom behandelen wij enkel in kuur verband. Een kuur bestaat uit minimaal uit 3 behandelingen van 60 minuten. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij alle vragen beantwoorden en een behandeling op maat maken.

VET BEVRIEZEN = VET VERLIEZEN